A fitoterápiás rendszer

Az elért eredmények alapján, az összes dokumentum kiértékelése után, melyeket az évek folyamán összegyűjtöttem, megállapítom, hogy az őserdei teakúra különösen azoknak a betegeknek segített, akiknek daganatát (daganatait) a kúra közben egyidejűleg kemoterápiás kezelésnek is alávetették. A páciensek többsége igazolta, hogy a kemoterápiát sokkal jobban, vagy teljesen panaszmentesen elviselte, ha egyidejűleg a rendszerünk szerint élt és táplálkozott.

A sebészeti kezelésre a legalkalmasabb időpont dr. Judah Folkman (Harvard Medical School) tanítása szerint az a stádium, amikor a tumor a kemoterápia és a fitoterápiás rendszer együttes hatására a lehető legjobban összezsugorodik, illetve mára röntgen- és az ultrahangvizsgálatok is alig mutatják ki. Az effajta egyértelműen látható javulás eddig már az együttes kúra nyolcadik-tizedik hetében bekövetkezett a betegeknél.
Dr. Folkman hosszú éveken át tartó kutatómunkája után arra a végkövetkeztetésre jutott, hogy a prímér daganatot mindenesetre sebészetileg el kell távolítani, a testből, mert kiszámíthatatlan kockázati tényező lehet. Ám a páciensek jó része, akik megkezdték a teakúrát, elutasította az operáció gondolatát és ki is tartott az elhatározásánál. A mi hároméves megfigyeléseink még nem terjednek ki olyan hosszú időre, hogy tudományosan egyértelműen igazolt, végérvényes megállapításokat tehessünk a témát illetően. Itt minden szó nagy emberi és tudományos felelősség. Egyértelműen több legyen a tény, mint a remény Én csak a saját nevemben beszélhetek: ha nekem kellene döntenem, én dr. Folkman tanácsait követném.

Mindenesetre elengedhetetlen, hogy minden egyes beteg minél előbb kikérje háziorvosa, kezelőorvosa vagy egy rákspecialista tanácsait. A fitoterápiás rendszert, a radikális, de életfontosságú táplálékkiegészítő és folyadékpótló kúrát, az életmódbeli és táplálkozásbeli átállást senki se kezdje el a saját szakállára! Elengedhetetlen követelmény az is, hogy a házi- vagy kezelőorvos állandóan, havonta rendszeresen ellenőrizze betegét, és a laborértékek (máj-, veseértékek, diff. vérkép, immunstátusz, tumorjelző, vérsüllyedés stb.) kiértékelése is havonta mutassa ki a betegség fejlődésének irányát.

A rengeteg pozitív tapasztalat alapján mondhatom, hogy a betegek többségénél, a még oly reménytelen helyzetben lévőknél is egyértelmű javulást eredményez, amely elősegíti, vagy lehetővé teszi, hogy emberhez méltóan, megfelelő életminőségben, életörömmel és fájdalommentesen éljenek.
Annak a ténynek köszönhetően, hogy alábbhagynak vagy megszűnnek a fájdalmaik és újra aludni tudnak, az étvágyuk is megjön. Ennek következtében növekszik a testsúly, az életerő, melynek következtében a beteg a legtöbb esetben könnyebb (házi)-munkákat el tud végezni, sőt hobbijainak is élhet, hacsak ezek nem érintik az amatőr versenysport területét.

Scroll to Top